Over mezelf

Mezelf voorstellen:

Ik ben Liesbeth, mama van 2 geweldige dochters en getrouwd met een fantastische man. Ik ben kinesiste met als specialisaties perinatale kinesitherapie, bekkenbodemreëducatie, sportkinesitherapie en manuele therapie. 

Ik ben 10 jaar actief geweest binnen de survivalrun. Buiten klauteren, vuil worden en fysiek afzien maakte voor mij survivalrun de ideale sport. Mijn passie voor sporten en het menselijk lichaam maakte mijn beslissing om kinesitherapie te gaan studeren voor de hand liggend. Mijn voorliefde om te werken met zwangere vrouwen en bevallen mama’s, samen met hun baby’tjes, had ik al tijdens mijn studies. Door zelf mama te worden is dit alleen maar gegroeid.

De ideeën van mama’s fit zijn ontstaan tijdens mijn eerste zwangerschap in 2016. Na de geboorte van mijn oudste dochter Tess zijn deze ideeën dromen gebleven. In 2018, toen ik zwanger was van mijn jongste dochter Febe, heb ik de ideeën verder uitgewerkt en heb ik mijn droom tot leven gebracht.

Mijn missie:

Met Mama’s fit wil ik de mama’s, papa’s en andere volwassenen rondom het kind terug in beweging brengen en dat allemaal ook met het kindje erbij natuurlijk! Want dan heb je quality-time gecombineerd met ontspanning en inspanning. Het samen bewegen heeft positieve effecten op je lichaam, zowel fysiek als mentaal. Denk hierbij aan de sociale band die je creëert met je kindje, evenals de ontplooiing. Wanneer je voor de zwangerschap niet sportief was of je geen aanleg hebt voor sporten, laat je dan zeker niet afschrikken om lessen te volgen bij mama’s fit. Bij mama’s fit draait het er niet om hoe sportief je bent of was, maar gaat het erom om samen te bewegen en te genieten van je kindje.

Over mezelf

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x