Wandelen met draagdoek (met of zonder draagdoek-workout)

Het doel van deze wandelingen is om te genieten van het samen zijn met je kindje, samen te bewegen en andere mama's in jouw streek te leren kennen. Gedurende de wandelingen gaan we leuke plekjes ontdekken in eigen streek. Naast het genieten van je kleine wonder dicht tegen jou gaan we ook genieten van de natuur.

De wandelingen zijn toegankelijk voor alle mama's. Dus voor kersverse mama's met hun baby, maar ook voor  mama's met hun peuter.

Voor diegene die graag een extraatje heeft tijdens de wandeling bestaat er de formule ‘wandeling met draagdoek-workout’. Op mooie plaatsen staan we dan even stil terwijl we ons lichaam extra versterken. De wandelingen met draagdoek-workout raad ik aan voor mama’s die minstens 3 individuele sessies postnatale kinesitherapie hebben gevolgd.

De afstand van de wandeling varieert van 3 km tot 5 km. Eindigen doen we steeds bij het vertrekpunt.

Op het einde sluiten we de wandeling af met een gezonde versnapering en een fris of warm drankje. Jullie krijgen eveneens het recept van de snack mee, evenals een plannetje met de wandelroute.

Belangrijk: we nemen de nodige maatregelen tijdens de wandeling en houden 1,5m afstand van elkaar. Je kan gerust een mondmasker dragen als je dit wilt.

De groep is steeds beperkt tot 9 mama's samen met hun kindje.

Prijs: €15 per duo (mama en baby)

Schrijf je in

Wandelen met draagdoek (met of zonder draagdoek-workout)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x