Lopen naar je doel (Houwaartse wijnloop)

Wil jij graag beginnen met lopen of je loopdoel verleggen, dan begeleid ik je heel graag!

De trainingen zijn specifiek gericht op mama's. Ik hou dus rekening met je lichaam na een bevalling (hoe lang dat dit ook geleden is!) en het vrouwelijke lichaam (kan je niet vergelijken het mannelijke lichaam!).


Opbouw van de trainingen:

Je krijgt je persoonlijke loopschema's wekelijks doorgestuurd via Coachbox. De dagen en frequentie bepaal je zelf volgens jouw agenda.

Eén keer per maand is er een teamtraining. Op die avond (vrijdagavond) gaan we samen lopen. Dit ieder op zijn eigen tempo en volgens zijn eigen schema, maar wel allemaal op dezelfde locatie. Het is geen verplichting om op de teamtrainingen aanwezig te zijn, maar het is een gelegenheid om andere loopmama's te leren kennen. Het is een gelegenheid dat ik je ook persoonlijk extra kan coachen.


Wist je dat je menstruele cyclus een invloed heeft op je trainingen:

Onze menstruele cyclus heeft een invloed op het hele lichaam. Maar wist je al dat wanneer je ermee rekening houdt tijdens je trainingen dat je er tal van voordelen kan uithalen uit die hormonen!? Ik hou dan ook rekening met je menstruele cyclus bij het opstellen van de trainingsschema's (indien je dit graag hebt). Rekening houden met je menstruele cyclus draagt bij tot de letselpreventie.


De verschillende mogelijke pakketten (totale duur van 3 maanden):

  • Start to run: €120 voor 3 maanden begeleiding (Inbegrepen: Start-to-run schema voor de eerste 2 maanden, gevolgd door individuele begeleiding op basis van hartslagzones, indien gewenst, waarbij er voorafgaand een inspanningstest wordt afgenomen). Betaal je liever per maand, dan betaal je €47/maand.
  • Loopdoel verleggen: €180 voor 3 maanden begeleiding (Inbegrepen: individuele opmaak van schema's op basis van hartslagzones, indien je dit wenst, waarbij er voorafgaand een inspanningstest wordt afgenomen). Betaal je liever per maand, dan betaal je €67/maand.

Extra aanvullende mogelijkheden:

  • Analyse en bijsturen van de loopstrategie (individueel): €60
  • Runner Clinic (je loopstrategie verbeteren/bijsturen) in groep: €30
  • Workout voor lopers: €120 voor een 10-beurtenkaart (Stabilisatietraining is een perfecte aanvulling op de looptraining om zo de kans op loopletsels te verkleinen, maar ook je prestatie te verbeteren). Gaat wekelijks op maandagavond door.

Samen lopen we naar een doel: de Houwaartse wijnloop op eigen tempo uitlopen. We doen dit samen op zondag 11 september 2022.

Tijdens de Houwaartse wijnloop loop je door het prachtig glooiend landschap van wijngaarden. Op het parcours kan je proeven van de lokaal gebrouwen wijnen. Je kan je inschrijven voor 4km, 8km of 12km. Er wordt eveneens een karamellenloop georganiseerd voor de kinderen. Je leest het goed, plezier voor jong en oud(er).


Doel van dit event: Samen lopen we als mama's onder elkaar naar een gemeenschappelijk doel, namelijk de deelname aan de Houwaartse wijnloop.

Inschrijven voor de Houwaartse wijnloop kan door op deze link te drukken: Inschrijven Houwaartse wijnloop . Om je in te schrijven voor de loopbegeleiding druk je op de knop 'Inschrijven' hieronder.

Pssst... mama ben je voor het leven ;)


Lopen naar je doel (Houwaartse wijnloop)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x