Lopen naar je doel (Hageland Trail 15 januari 2023)

Wil jij graag beginnen met lopen of je loopdoel verleggen, dan begeleid ik je heel graag!

De trainingen zijn specifiek gericht op mama's. Ik hou dus rekening met je lichaam na een bevalling (hoe lang dat dit ook geleden is!) en het vrouwelijke lichaam (kan je niet vergelijken het mannelijke lichaam!).


Opbouw van de trainingen:

Je krijgt je persoonlijke loopschema's wekelijks doorgestuurd via Coachbox. De dagen en frequentie bepaal je zelf volgens jouw agenda.

Eén keer per maand is er een teamtraining. Op die avond (vrijdagavond) gaan we samen lopen. Dit ieder op zijn eigen tempo en volgens zijn eigen schema, maar wel allemaal op dezelfde locatie. Het is geen verplichting om op de teamtrainingen aanwezig te zijn, maar het is een gelegenheid om andere loopmama's te leren kennen. Het is een gelegenheid dat ik je ook persoonlijk extra kan coachen.


Wist je dat je menstruele cyclus een invloed heeft op je trainingen:

Onze menstruele cyclus heeft een invloed op het hele lichaam. Maar wist je al dat wanneer je ermee rekening houdt tijdens je trainingen dat je er tal van voordelen kan uithalen uit die hormonen!? Ik hou dan ook rekening met je menstruele cyclus bij het opstellen van de trainingsschema's (indien je dit graag hebt). Rekening houden met je menstruele cyclus draagt bij tot de letselpreventie.


De verschillende mogelijke pakketten:

  • Loopbegeleiding: €67/maand (Inbegrepen: individuele opmaak van schema's, een stabilisatielessen voor thuis, een teamtraining per maand)
  • Loopbegeleiding met analyse en bijsturen van de loopstrategie: €75/maand tot je looppatroon geoptimaliseerd is.


Samen lopen we naar een doel: de Hageland Trail in Holsbeek op eigen tempo uitlopen. We doen dit samen op zondag 15 januari 2023.

Op de Hageland Trail kan je je inschrijven om 8km, 15km of 21km te lopen. Deze trail biedt een uniek parcours doorheen het Chartreuzenbos. Voor alle afstanden is er de keuze om te lopen in de voormiddag (start om 9u30) of in de namiddag (start om 13u). Bij inschrijving dient u een keuze te maken.  


Doel van dit event: Samen lopen we als mama's onder elkaar naar een gemeenschappelijk doel, namelijk de deelname aan de Hageland Trail.

Inschrijven voor de Hageland Trail kan door op deze link te drukken:

 Om je in te schrijven voor de loopbegeleiding druk je op de knop 'Inschrijven' hieronder.

Pssst... mama ben je voor het leven ;)


Lopen naar je doel (Hageland Trail 15 januari 2023)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x